Vacatures

Welzijn Stichtse Vecht is dé lokale welzijnsorganisatie in de gemeente Stichtse Vecht. De stichting is een belangrijke en deskundige partij in het sociaal domein en is bij veel welzijnsprojecten betrokken.

Voorbeelden van onze activiteiten zijn: Steunpunt Mantelzorg, Advies- en ondersteuningsdiensten, Ontmoetingsactiviteiten, De vrijwilligerscentrale, het Taalpunt en maatschappelijke begeleiding vergunninghouders.

We werken hierbij samen met allerlei maatschappelijke organisaties. Stichting Welzijn Stichtse Vecht heeft ruim 500 vrijwilligers en 19 beroepskrachten (13fte).

Stichting Welzijn Stichtse Vecht hanteert een scheiding tussen bestuur en toezicht. De dagelijkse leiding van en eindverantwoordelijkheid voor de organisatie berusten bij de directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht houdt hierop toezicht binnen de gestelde kaders en op basis van de Governancecode Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
De Raad bestaat uit vijf deskundige vrijwilligers, waarvan er twee in de loop van dit jaar afscheid nemen. Daarom zijn wij op zoek naar:

TWEE LEDEN VAN DE RAAD VAN TOEZICHT 

waarvan één met de ambitie om per januari 2021 het voorzitterschap op zich te nemen. 

Wat vragen wij?

  • Affiniteit met welzijnswerk
  • Bestuurlijke kwaliteiten en maatschappelijke interesse
  • Woonachtig of werkzaam in (de regio) Stichtse Vecht
  • Specifieke kennis op het gebied van:

- (commerciële) bedrijfsvoering

- juridische zaken

- openbaar bestuur en (lokale) politiek.

  • Een prettige, onafhankelijke persoonlijkheid om professioneel mee samen te werken

Voor de beoogd voorzitter vragen wij daarnaast:

  • Ervaring in een toezichthoudende rol en regie-vaardigheden.

Belangstelling? 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: De heer Stef van Leeuwe, voorzitter. Hij is te bereiken onder telefoon nummer 06 41 67 50 06.

Indien bovenstaande u aanspreekt en u herkent zich in het geschetste profiel, zien wij uw sollicitatie graag uiterlijk 12 april tegemoet. U kunt deze sturen naar e.hagen@welzijnsv.nl

---------------------

Overige vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures voor beroepskrachten binnen Welzijn Stichtse Vecht. U kunt een open sollicitatie met motivatie sturen naar info@welzijnsv.nl

Hebt u interesse in vrijwillligerswerk? Kijk eens op de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. Hier vindt u een overzicht van al het openstaande vrijwilligerswerk binnen de gemeente Stichtse Vecht.

 

 

 

Design & Bouw: Smyler Web