Old Stars Maarssen organiseert walking football toernooi - 24 april 2019

Old Stars Maarssen organiseert eerste eigen walking football toernooi

Woensdag 24 april vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom op het sportcomplex Fazantenkamp in Maarssenbroek.  

Op 24 april wordt  voor 60-plussers het eerste walking football toernooi  in Stichtse Vecht gehouden. Walking football is erg populair en ruim 320 verenigingen in Nederland hebben al een walking football afdeling.

De populariteit dankt het walking football niet alleen aan het spelletje maar ook aan op oudere leeftijd nog lekker fit willen zijn. Vooral de gezelligheid en de vriendschappen die ontstaan (de zgn. derde helft) maken het extra populair. Door initiatieven van de Stichting Sport4All Maarssen en de Stichting Welzijn Stichtse Vecht wordt sinds 2016  ook in onze gemeente aan walking  football  gedaan.

De Old Stars Maarssen (OSM) tellen op dit moment 22 leden die voorheen bij verschillende  verenigingen hebben gespeeld; zij voetballen elke maandagmorgen op het sportcomplex Fazantenkamp in Maarssenbroek en doen regelmatig mee aan leuke toernooien. Meer 60+ voetballers uit Stichtse Vecht zijn trouwens van harte welkom en het eerste eigen toernooi op 24 april a.s. is een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en enthousiast te worden.

Naast FC. Utrecht, Geinoord , Houten, Hertha Vinkeveen, Sportlust Woerden en JSV doen twee teams van de Old Stars Maarssen mee. Zij spelen om de  Sportpunt Stichtse Vecht kampioensschaal.

Wethouder Hetty Veneklaas zal het toernooi openen. Sportstudenten van het ROC zullen het toernooi begeleiden en vooral  ook OSM’75 en Sportpunt Stichtse Vecht verlenen alle medewerking en faciliteiten . Sport, welzijn en onderwijs komen op deze manier prachtig samen.

We hopen veel toeschouwers en wellicht aankomende walking footballers op 24 april te begroeten. Vanaf 10.00 uur bent U van harte welkom op het sportcomplex Fazantenkamp in Maarssenbroek.   

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Two Visions