Schilderen met acrylverf - woensdagmiddag in Breukelen

van14.00-16.00 uur in ‘Het Trefpunt’, ’t Heijcop 2 te Breukelen

op de 2e en 4e woensdagmiddag van de maand: 22 januari, 12 en 26 februari en 11 en 25 maart.

Lijkt het u leuk om te schilderen met acrylverf, dan kunnen de vrijwilligers Lia en Yvonne u begeleiden om er een creatief werkstuk van te maken. We gaan kleuren, mengen en iedereen is vrij om te schilderen wat hij of zij wil. Of het nu abstract of een figuur is. Met of zonder voorbeeld en op verschillende maten van papier of doek. Het zijn geen lessen maar u krijgt aanwijzingen over kleuren, licht en donker nuances, schaduwen enz. Het maakt niet uit of u weinig of geen ervaring heeft, want met oefenen en experimenteren ontdekt u hoe leuk het is om met acrylverf te werken.

Schilderen met acryl verf is van14.00-16.00 uur in ‘Het Trefpunt’, ’t Heijcop 2 te Breukelen. Verstandig is het om een schort of oud overhemd mee te nemen, voor verf, kwasten, papier en doek wordt gezorgd. De kosten zijn € 7,50 per keer, dit is inclusief alle materialen en exclusief de thee/koffie.

Aanmelden:

U kunt zich per keer aanmelden bij Marijke Boot, Welzijn Stichtse Vecht, telefoonnummer 0346-290710 of m.boot@welzijnsv.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Smyler Web