Uitnodiging Alcheimer Café Maarssen 15 januari 2019

                                                             

De vrijwilligers van het Alzheimer Café Maarssen nodigen u uit voor het bijwonen van de informatieavond over het thema:jong dementerend  

Korte toelichting: Christa komt, samen met Freek Gilissen van de geheugenpoli Amsterdam, vertellen over haar leven met de ziekte van Alzheimer. Hoe dat gaat in haar gezin met opgroeiende pubers. Dementie op jonge leeftijd begint meestal tussen de 40 en 65 jaar. Bij het woord dementie denkt men het eerste aan problemen met het geheugen. Bij dementie op jonge leeftijd vallen juist veranderingen in het gedrag meer op. Het gaat bijvoorbeeld mis op het werk, in het huishouden etc. Hoe gaat zij hier mee om in haar dagelijks leven? Wil je haar verhaal horen en/of vragen stellen, wees welkom op 15 januari!  

De avond vindt plaats op dinsdag 15 januari 2019  

De Locatie: 
De Vondel
Vondelstraat 51 
3601 EX Maarssen (naast woonzorgcentrum Maria Dommer)  

Het Alzheimer Café is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. De bijeenkomsten vinden elke derde dinsdag van de maand plaats van 20.00 tot 21.30 uur en is gratis te bezoeken.  

Tevoren aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur.  

Wij zijn te bereiken via het mailadres: acmaarssen@alzheimervrijwilligers.nl 

Meer informatie over onze activiteiten zijn te vinden op: www.alzheimer-nederland.nl 

Uiteraard kunt u ons, voor informatiemailen naar ons emailadres.  

Het Alzheimer Café Maarssen wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland, Afdeling Westelijk Utrecht en is onderdeel van Alzheimer Nederland in Amersfoort.  

In de regio Westelijk Utrecht zijn vijf Alzheimer Cafés actief. 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Two Visions